Comments

5 comments

  • Avatar
    notes
    Please make sure the setting "Allow deleting application permanently" is set to "Yes".The setting can be found at Setting->Build Apps->Common Setting, "Launch Configuration Window" section.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Hansen, Laura A

    I have the same question.  But for me when I go to Settings-> Build Apps -> Common Settings.  I do not see a "Launch Configuration Window Section"   Could this be permissions?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Scott Bennett

    Build Apps Process Designer Settings is where that is

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Hansen, Laura A

    Thank you!!!

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Scott Bennett

    And for those one in a million times when you can't actually delete an application... yes it happens... twice to me so far..

    Usually has to do with the database not being updated when you stop applications. You could consider it as a ghost process. The status says everything is stopped but the database tables don't reflect that entirely... Anyway there may be some other steps to take but these seem to work for me:

    For the application to delete:
    Delete all the forms individually

    All of these tables should be empty

    [dbo].[WF_APPLICATION_FILE]
    [dbo].[WF_ENABLED_APPS]
    [dbo].[WF_PROC_DEFS]
    [dbo].[WF_PROC_INSTS]
    [dbo].[WF_MANUAL_WORKITEMS]
    [dbo].[WF_ACTIVITY_INSTS]

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.